10 Eylül 2009 Perşembe

Otizmin Farkındayım Onların Yanındayım!


Kurulduğu yıldan bu yana Otizmli çocukların erken tanısının konulması, çocukların erken özel eğitim ile topluma kazandırılmasına öncülük etmek ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması için çalışan Tohum Otizm Vakfı, “Otizmin farkındayım, onların yanındayım!” isimli bilinçlendirme ve destek kampanyasını başlattı.


Otizm’in tek çaresi eğitim. Türkiye’de 100 bin’i aşkın çocuk eğitim için sıra bekliyor. “Otizmin farkındayım, onların yanındayım” kampanyası ile otizmli çocukların eğitimlerine destek sağlanacak.

"Otizmin farkındayım, onların yanındayım" kampanyası için Beyazıt Öztürk, Hülya Avşar, Orhan Gencebay, Tuba Büyüküstün, Fatih Erkoç, Acun Ilıcalı, Emel Sayın, Fatih Terim, Cem Yılmaz, Yetkin Dikinciler, Demet Akbağ, Kubat, Fadik Sevin Atasoy ve Prof. Dr. Yankı Yazgan gibi ünlü simalar bir araya geldi ve onların yanında olduklarını gösterdi.

Siz de "Otizmin farkındayım, onların yanındayım" kampanyasına destek olarak onların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. TOHUM yazıp 5290'a gönderin, siz de onlar için 5 TL bağışta bulunun.

"Otizmin farkındayım, onların yanındayım" kampanyasının diğer görseleri:





1 yorum:

  1. Tohum Otizm Derneğinin adını İzmirde afişlerde gördüm.Otistik hastalarımızın tedavisi konusunda genel anestezi kullanmaktayız.WEB sayfanızda genel anestezi ile ağız diş sağlığı hizmeti veren merkezimizi değerlendirmeniz için iletişim kurmak istiyorum.

    Saygılarımla.

    Gülten KUTLU
    Özel CTG Ağız Diş Sağlığı Merkezi
    Halkla İlişkiler&İK Md.
    Gultenkutlu58@gmail.com
    0232 4831313
    www.ctgdental.com

    YanıtlaSil