22 Aralık 2009 Salı

Tohum Otizm Vakfı, “Sokak Partisi”nde Stand Açıyor!

Tohum Otizm Vakfı, İstanbul’un en popüler yaşam merkezi Akaretler Sıraevler ve Alem Dergisi işbirliğinden çıkan muhteşem bir kutlama; “Sokak Partisi”nde stand açarak bağışlanan ürünlerini satışa sunuyor.

23 Aralık 2009 tarihinde düzenlenecek olan “Alem-Akaretler Sıraevler Sokak Partisi” yılbaşı heyecanını dinamik bir şekilde ayakta tutarak İstanbullular’a yeni yıl öncesinde unutulmaz bir gün yaşatacak!

Akaretler Sıraevler’de düzenlenecek sokak partisinde Sıraevler boyunca caddenin her iki tarafına kurulacak olan standlarda misafirler gönüllerince alışveriş yaparken ayrıca dilerlerse çeşitli yardım kuruluşlarına da yardımda bulunma fırsatı yakalayacaklar. AÇEV, TOÇEV, Yaratıcı Çocuklar Derneği gibi sosyal yardımlaşma derneklerinin de yer alacağı etkinlikte Tohum Otizm Vakfı da stand açarak vakfa bağışlanan ürünleri satışa sunacak.

Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markaları “Alem-Akaretler Sıraevler Sokak Partisi”nde…

Tüm ses, ışık ve müzik sistem ve organizasyonunu Staras’ın üstleneceği hafta boyunca Sıraevler, sokak süslemeleri ve aktiviteleri ile çeşitli organizasyon, kurum ve markaları da misafir edecek. Bu çok özel gün boyunca Akaretler Sıraevler’de bulunan mağazalar misafirlerine özel indirimler sunacaklar, ayrıca hazırlayacakları sürpriz hediyelerle partiye katılanların hoş anılarla mekandan ayrılmalarını sağlayacaklar. Türkiye’nin önde gelen hazır giyim firmalarından Mudo, gerçekleştireceği çeşitli sokak süslemeleri ile partinin ve Sıraevler’in görsel olarak renklenmesine katkıda bulunacak. Dünyaca ünlü teknoloji firması HP, UNICEF, Ailem ve Ben, Yaratıcı Çocuklar Derneği, Molton&Brown, W İstanbul, Doysan Organik Reçel, AÇEV, TOÇEV, Tohum Otizm Vakfı ve Serdar Özkan kuracakları kabanalar ile sokak partisine renk katacaklar.

Gecede yer alacak sürpriz isimler ve sanatçılar W Lounge’da sahne alarak unutulmaz gecenin ilk adımlarını atacaklar. Partiye katılanlara gün boyunca çeşitli ikramlar ve dünya mutfaklarından özel lezzetler sunulacak. Sıraevler’in en beğenilen mekanlarından biri olan Pastorito, İtalyan mutfağına özel ikramları ile damak tadına hitap edecek. Opera aryalarından Napoliten ve hafif müziğe, özel solistlerin söylediği Fransızca chansonlar ve valslerden Latin müziklerine, Arjantin tangolarından sevilen caz ve country eserlerine, ünlü müzikallerden popüler müzik ve Türkçe pop müziğine uzanan repertuarlarla süslenen yaklaşık iki saatlik performansının ardından ise “Bosphorus Night” serisinin üçüncü albümü “Bosphorus Night 3” ile en çok satanlar listesine yerleşen ünlü DJ ve müzik direktörü Suat Ateşdağlı ve ekibi sahne alacak.

Ünlü işletmeci İzzet Çapa’da özel bir şov hazırlayarak misafirlerine unutulmaz saatler yaşatacak. Tasarımlarıyla “Yüzüklerin Efendisi” olarak dünya çapında ünlenen, Sevan Bıçakçı Akaretler Sıraevler’de bulunan mağazasını çam ağacı formundaki ışıklarla süsleyerek İstanbul’un en renkli gecesinde belki de en sevilen ışıklandırma gösterisine imza atacak. Gün boyu düzenlenecek çeşitli organizasyonlarda alanlarında kendini ispat etmiş müzisyenler, trompetçiler, saksafoncular ve dansçılar noel baba kostümleriyle katılımcılara keyifli saatler yaşatırken pandomim sanatçılarının şovları, özellikle minik davetlileri büyüleyecek. Sokak partisi boyunca misafirler çeşitli sürprizlerle de karşılaşacaklar. “Kayıp Gül” isimli romanı 31 dile çevrilerek 40 ülkede satılmaya başlanan ünlü yazar Serdar Özkan, düzenleyeceği imza günü ile hem hayranları ile sohbet edecek, hem de dünyada fırtınalar kopartan kitabını sevenleri için imzalayacak. Parti boyunca eski yılbaşılarını temsil eden kestaneci, kokoreççi, popcorncu, bozacı, sahlepçi, gözlemeci gibi zanaatkarlar yer alacak. Ressamlar ise kişilerin karikatürlerini ya da karakalem portrelerini çizecekler. Düldül Köfte, Şütte, Efes Pilsen, W Kitchen ve Café Nero da gün boyunca misafirlere lezzetli yemeklerinden sunacaklar. Eski yılbaşı gecelerinin daimi eğlencesi olan dansözler de kıvrak dans şovlarıyla geceye otantik bir hava katacaklar. Parti, 23 Aralık günü, yeni yılın olmazsa olmazı olan kar yağışından da misafirlerini mahrum bırakmayarak getirtilecek kar makineleri ile yapay kar yağdırılacak.

Tohum Otizm Vakfı’na Sokak Partisi’nde satışa sunması için bağış yapabilirsiniz.

Sokak Partisi’nde stand açarak yer alacak Tohum Otizm Vakfı’na hala bağış yapabilirsiniz! 22 Aralık 2009 Salı saat 17.00’ye kadar ürün bağışlamak isterseniz bizi bilgilendirmenizi ve ürünlerinizi teslim etmenizi rica ederiz.

İletişim için:
Hülya Bozkurt 0 212 244 75 00
hulyabozkurt@tohumotizm.org.tr

1 yorum:

  1. Otizm tedavisinde çocuk nörolojisi uzmanı dr barış ekiciyi tavsiye edermisiniz?
    www.cocukbeyingelisimi.com sitesinde yazılarını okudum
    Otizm konusunda uzman bir doktor gibi geldi

    YanıtlaSil